BISKVIT:
Sastojci
Priprema
Umutite žumanjke i jedno cijelo jaje sa šećerom, dodajte ulje, malo brašna, vodu, pa ostatak brašna i p.za pecivo. Peći 15-ak min na 200 stupnjeva C. Ohlađenu koru prereži na dva dijela
KREMA: Voda i šećer neka prokuha (ostavi malo vode za promješati pudinge) . U to dodati izmješani puding, kuhat dok se ne zgusne. u vruče umješati snijeg od bjelanjaka.
PEMAZ OD VIŠANJA: (on nije obavezan, može i bez njega)
Cijeli kompot od višanja (višnje i sok) izdinstajte sa šećerom (količina šečera po ukusu, više ako volite slađe i obrnuto) te dinstati dok se ne reducira odnosno ne postane gusto.
Donju koru namazati s višnjama, dodati na to kremu, poklopiti drugom korom biskvita te ukrasiti po želji šećerom u prahu ili šlagom
Posluživanje
Ostaviti da se dobro ohladi, najbolje preko noči,