U dodati
Sastojci
Priprema
ocijediti, izrezati na krupne kockice, zajedno s tekućinom dodati mesu i pirjati dok tekućina ne postane kašasta, začiniti sa
nastrugati
rastopiti, posuti
i kratko sve zajedno zagrijati, doliti
dobro izmiješati šibom pazeći da se ne stvore grudice, zakuhati i kuhati oko 5 min, dodati parmezan, uz miješanje rastopiti, začiniti solju, paprom i muškatnim oraščićem, slojevito slagati u namazanu vatrostalnu posudu polovinu količine tijesta, mljeveno meso, polovinu bechamel-umaka i špinata; ostatak tijesta preliti ostatkom umaka, lazanje prekriti sa
narezanog na ploške, posudu staviti u zagrijanu pećnicu, prepeći dok lazanje ne poprime zlatnosmeđu boju, eventualno prekriti aluminijskom folijom.
oko 225
oko 4
oko 30 min.
špinat otopiti na smanjenoj vatri, začiniti
staviti u
dodati
kuhati miješajući oko 8-10min dok tjestenina ne bude skuhana, gotovu tjesteninu istresti u cjedilku, isplahnuti hladnom vodom, ocijediti, staviti na toplo,
očistiti, sitno narezati,
ugrijati, luk pržiti dok ne pocrveni,
dodati, popržiti
očistiti, sitno nasjeckati ili protisnuti, dodati mesu;