U tavi na ulju kratko prepržite luk i papriku. U tavu dodajte meso te ga ispecite.
Sastojci
0 kom 500 g mljevenog goveđeg mesa
0 kom 1 luk, sitno nasjeckani
0 kom 1 zelena paprika, narezana na manje komadiće
0 kom 100 g mafalda* ili slične tjestenine
0 kom 250 ml vode
0 kom mješavina mediteranskih začina
0 kom 1 staklenka umaka od rajčice za tjesteninu
0 kom 1 staklenka gljiva, ocijeđenih
0 kom 50 g mrvljene mozzarelle
0 kom ulje
Priprema
01.
02.
Dodajte preostale sastojke osim sira.
03.
Pojačajte vatru tako da sadržaj tave zavrije. Nakon toga smanjite vatru te pirjajte oko 15 minuta uz povremeno miješanje sve dok tjestenina ne bude mekana.
04.
Na kraju posipajte sa mozzarellom.
05.
* mafalda tjestenina: