Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 750 ml umaka or rajčice za tjesteninu
0 kom 800 g većih raviola sa sirom
0 kom 300 g smrznutog špinata, odmrznutog i dobro ocijeđenog
0 kom 200 g mrvljene mozzarelle
0 kom 50 g naribanog parmezana
Priprema
01.
02.
Nanesite tanki sloj umaka od rajčice u vatrostalnu posudu za pećnicu. Prekrijte sa jednim slojem raviola.
03.
Dodajte pola špinata u sljedeći sloj, zatim pola mozzarele i trećinu umaka od rajčice.
04.
Ponovite još jedan sloj raviola, preostali špinat, mozzarellu i pola umaka od rajčice.
05.
Na vrh stavite još jedan sloj raviola i preostali umak od rajčice.
06.
Posipajte parmezanom i pecite oko 30 minuta.