KORA
Sastojci
Priprema
Prvo umutiti bjelanjke u snijeg.
BIJELA KREMA
žlica brašna sa 6 žlica šećera umutiti kao puding oduzimajući od 500 ml mlijeka. Zakuhati kao puding. Prije toga umutiti margarin za kreme sa 6 žlica šećera i dodati ohlađenu bijelu kremu. Sve zajedno dobro umutiti. Kremu premazati preko petit keksa. ČOKOLADA
žlice vode, 3 žlice šećera i izlomljenu čokoladu staviti na laganu vatru da se otapa. Ne smije kuhati. Stalno miješati. Kada se istopi dodati margarin neka se istopi. Takvu kompletnu čokoladu preliti preko bijele kreme.
Najbolje je ostaviti kolač 24 h na hladno kako bi se svi sastojci lijepo spojili.
Poslužite uz kavicu. :)
Žutanjke umutiti sa 150 gr šećera te dodavati izmjenično žlicu brašna pa snijega od bjelanjaka.
Tako sve zajedno miješati kuhačom.
Peći na 180°, 15 min.
ŽUTA KREMA
U posudu staviti 8 dl vode i 2 dl gustog soka.
Pripremiti puding kao i obično, samo umjesto mlijeka za razmućenje pudinga oduzeti sok.
U sok zakuhati puding i preliti vruću kremu preko kore.
Preko žute kore redati petit kekse.