Skuhajte krumpir i napravite pire.
Sastojci
0 kom 1 kg krumpira
0 kom 300 ml kiselog vrhnja sa malo masti
0 kom 1 šalica mrvljenih corn-flakesa
0 kom peršin
0 kom 150 g mrvljene goude
0 kom 100 ml kokošjeg temeljca
0 kom 1 manji luk, sitno nasjeckan
0 kom 5 žličica otopljenog maslaca
0 kom sol
0 kom papar
0 kom mljevena crvena paprika
0 kom 300 ml krem juhe od gljiva
Priprema
01.
02.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
03.
U većoj posudi pomiješajte sastojke od vrhnja do juhe od gljiva. Smjesu rasporedite u namaštenu vatrostalnu posudu za pećnicu te posipajte corn-flakesima. Pecite 60 minuta.
04.
Prije posluživanja posipajte svježe nasjeckanim peršinom.