Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 750 g manjih crvenih krumpira, narezanih na manje komade
0 kom ulje
0 kom ocat
0 kom papar
0 kom sol
0 kom 1-2 kriške pancete, narezane na male komadiće
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 1-2 žlice senfa
0 kom 1 žlica majoneze
0 kom 2 žličice meda
Priprema
01.
02.
Pomiješajte krumpir sa malo ulja, posolite ga i popaprite te ga pecite u pećnici 30-40 minuta ili dok ne bude mekan. Prebacite ga u veću posudu.
03.
U tavi prepržite pancetu te je prebacite u posudu sa krumpirom.
04.
U tavu dodajte luk te pržite 5 minuta. Dodajte češnjak i pržite 30 sekundi. Prebacite luk i češnjak u posudu sa krumpirom i pomiješajte.
05.
U manjoj posudi pomiješajte senf, majonezu, med i ocat te prelijte preko krumpira i malo pomiješajte.