oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, izrezati na komadiće,
Sastojci
0 kom 2-3 fileta pilećih prsa
0 kom 1 žlicu maslaca
0 kom solju, paprom, curryjem
0 kom 1 žlicu maslaca
0 kom 1/2 žlice curryja, 100 g margarina u listićima, 100 g komadića ananasa (iz limenke)
0 kom 1 plod đumbira iz sirupa
0 kom 1 čašicu (150 g) slatkog vrhnja, 2 žlice sirupa od đumbira, 1 žlicu sirupa od mandarine, 1 žlicu sirupa od ananasa
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
zagrijati i na njemu popržiti komadiće mesa dok ne poprime svijetlosmeđu boju; posuti
03.
izvaditi iz tave i staviti na toplo,
04.
rastopiti, posuti sa
05.
i grijati na vatri,
06.
izrezati na kockice, dodati
07.
prokuhati, začiniti solju, paprom i limunovim sokom, staviti meso i zagrijati.
08.
oko 5 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb