Svaku polovicu lisnatog tijesta razvaljaj u veličini tepsije.
Sastojci
0 kom lisnato tijesto
0 kom 6 jaja
0 kom 20 dag šećera
0 kom 3 praška za puding vanilija
0 kom 4 žlice brašna
0 kom 1,6 l mlijeka
0 kom šećer u prahu
Priprema
01.
02.
Svaku koru ispeci zasebno na obrnutoj strani tepsije. Prije pečenja koru na više mjesta izbodi viljuškom.
03.
Ljepše pečenu koru oštrim nožem izreži na kvadrate veličine kremšnite.
04.
Drugu koru stavi u tepsiju i na nju nalij vruću kremu.
05.
Za kremu izmiješaj žutanjke sa 15 dag šećera, dodaj 3 praška za puding, brašno i to sve izmiješaj sa 4 dcl mlijeka da smjesa bude glatka i bez grudica.
06.
Preostalo mlijeko (1,2 l) skuhaj i u njega uz miješanje polako ulijevaj smjesu sa pudingom. Skuhaj u gustu kremu.
07.
Istuci čvrst snijeg od 5 bjelanjaka i 5 dag šećera i lagano umiješaj u vruću kremu.
08.
Izlij u tepsiju na koru, pa pokrij narezanim kockama druge kore, te pospi šećerom u prahu.
09.
Dobro ohladi.