Najprije skuhat puding sa vanilin secerom,i dobro ohladit.

Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 1 prasak za pecivo
0 kom 8 dcl mlijeka
0 kom 4 vanilin secera
0 kom 2 pudinga od vanilije
0 kom Preljev:
0 kom 4 dcl kiselog vrhnja
0 kom 6 zlica secera u prahu
0 kom 2 zlice kakaa
0 kom 250 g brasna
0 kom 1 dcl ulja
0 kom 1 dcl mlijeka
0 kom 1 vanilin secer
0 kom 5 jaja
0 kom 200 g secera
0 kom Krema:
Priprema
01.
02.
Za biskvit izmijesati zumanjke sa secerom i ostalim sastojcima,te na kraju u tu smjesu dodati snijeg od bjelanjaka. Sa zlicicom u smjesu koja je vec u tepsiji stavljati komade pudinga. Peci na 180 stupnjeva oko 30-40 min. Kiselo vrhnje izmijesati sa secerom u prahu,premazati kolac,pa vratit u pecnicu jos 10 min.