lagano istući
Sastojci
0 kom 4 kotleta
0 kom 1-2 žlice zelenog papra
0 kom 1 punu žlicu pšeničnog brašna;
0 kom 50 g margarina
0 kom 500 g lisičica
0 kom 100 g masne slanine
0 kom 150 g luka
0 kom 1-2 žlice nasjeckanog peršina.
Priprema
01.
02.
ocijediti, razdijeliti po kotletima, malo pritisnuti; kotlete uvaljati u
03.
zagrijati i na njemu peći (10-15 min) kotlete s obje strane; složiti na prethodno ugrijan pladanj i ostaviti na toplome;
04.
očistiti, oprati, velike gljive raspoloviti ili razrezati na četvrtine;
05.
razrezati na sitne kockice i otopiti;
06.
očistiti, sitno narezati, pustiti da u masnoći od slanine lagano požuti dodati lisičice i pirjati dok sok ne ispari (10-15 min); posoliti, popapriti i posuti
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb