oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti,
Sastojci
0 kom 4 svinjska kotleta od vratine (oko 750 g)
0 kom sol, papar
0 kom 1-2 žlice masla
0 kom 100 g nastruganog parmezana
0 kom 200 g slatkog vrhnja
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme prženja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
posuti,
03.
rastopiti i 3-5 minuta lagano peći kotlete,
04.
sa
05.
izmiješati, kotlete složiti jedan do drugoga u plosnatu vatrostalnu posudu, premazati smjesom od sira, posudu metnuti usred prethodno ugrijane pećnice, prepržiti dok ne poprimi zlatnosmeđu boju.
06.
-10 min
07.
oko 200
08.
oko 3
09.
oko 10 min
10.
rezanci.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb