oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti
Sastojci
0 kom 4 svinjska kotleta
0 kom sol, svježe mljeveni bijeli papar
0 kom curyjjem
0 kom Prilog:
0 kom Savjet:
0 kom Dijon-senfom
0 kom 3-4 glavice luka srednje veličine 2 češnja češnjaka
0 kom 4 žlice ulja
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom peršinom
0 kom 1 čašu (150 g) slatkog vrhnja 1 1/2-2 čajne žlice i Dijon-senfa
Priprema
01.
02.
posuti po mesu;
03.
Za kremu od senfa
04.
izmiješati, posoliti, začiniti
05.
i poslužiti uz kotlete.
06.
preprženi bijeli kruh s maslacem- češnjakom, ili seljački kruh, salata od endivije i jabuka.
07.
velike količine kotleta preporučljivo je peći u pećnici.
08.
tanko namazati meso
09.
oba dodatka očistiti, sitno narezati, raspodijeliti po kotletima, malo pritisnuti, položiti na posudu namazanu sa
10.
i staviti u prethodno zagrijanu pećnicu.
11.
-250
12.
-5
13.
-35 min;
14.
pečene kotlete složiti na pladanj, ukrasiti
15.
i poslužiti toplo ili hladno.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb