Jaja rukom malo izmutiti, u to staviti na sitno narezan margarin, šećer i čokoladu. Staviti na vatru i miješati dok malo ne prokuha. Treba stalno miješati i paziti da vatra nije jaka, jer se jaja onda peku, a to ne želite. :-)
Sastojci
Priprema
Kad je prokuhalo, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi. U hladno staviti na sitno natrgane petit kekse i narezane orahe. Promiješati.
Kalup obložiti aluminijskom folijom. Otkinite si veći dio folije, pa ju utisnite u kalup i ostavite da dio viri sa svake strane da kasnije možete zamotati i gornji dio.
Petit kekse močiti u rum i slagati u kalup. Popuniti cijeli kalup. Umjesto keksa može se staviti i oblatna, koja se izreže prema veličini kalupa. Nju ne močite u rum. Zatim istresti smjesu i poravnati ju. Preko toga opet složiti kekse močene u rum ili oblatnu. Po želji možete staviti dio smjese, pa poslagati čokoladne bananice i prekriti ostatkom smjese.
Folijom koja viri sa strane prekriti vrh i tako u kalupu ostaviit na hladnom da odstoji. Najbolje je kad odstoji što duže (preko noći, dan-dva).
Izvaditi iz kalupa, maknuti foliju na dijelu gdje ćete rezati i rezati trokute.
Uživajte! ;-)