U veliku posudu prosijte brašno i prašak za pecivo.
Sastojci
0 kom 25 dkgmekog brašna
0 kom 15 dkgšečera
0 kom 1 dcl ulja
0 kom 1,5 dclmlijeka
0 kom 3jaja
0 kom 1 vanili šečer
0 kom 1praška za pecivo
0 kom višnje
0 kom puding
0 kom šlag
Priprema
01.
02.
Jaja tucite sa šečerom i vanili šečerom ili aromom vanilije, dodajte sol i limunovu koricu. Kad se dobro izradi dodajte ulje i mlijeko. Polako miješajući dodajte tu smjesu pripremljenom brašnu. Miješajte da se ne stvore grudice.
03.
Ova masa je dovoljna za kalup torte 26 i dođe baš puno biskvita, jer se fino digne.
04.
Ne mojte ulijevati više od 3/4 visine kalupa. Pecite na 180 C (kod mene sa ventilatorom) nekih 20-25 minuta, ovisi o pečnici. Tijesto provijerite čačkalicom.
05.
Zatim kada se biskvit ispeče posuti ga višnjama.I premezati ga pudingom a za tim šlag pjenom.