-Napraviti puding od vanilije. U ohlađen puding dodati margarin (koji prethodno iskomadamo na dijelove), šećer u prahu i pola već napravljene šlag pjene . Sve to dobro izmiksati kako bi dobili glatku smjesu.
Sastojci
0 kom 2 paketa petit keksa
0 kom 2 kreme od čokolade
0 kom 2pudinga od vanilije
0 kom 1 šlag pjena
0 kom 1 margarin za kolače
0 kom 150gr. šećera u prahu
0 kom 1 l mlijeka
0 kom 3 topsa
0 kom 1 mliječna čokolada
Priprema
01.
02.
-Zagrijati pola šolje mlijeka, da bude mlako i umakati keks jedan po jedan te redati na pleh. Broj keksa treba da bude 5 poredanih vodoravno i pet poredanih uspravno.
03.
Poredani keks premazati prethodnom smijesom. Zatim opet red keksa, i opet ista smjesa na keks. Na ovu smjesu redamo sada tops. Zatim opet mažemo istom smjesom gdje završavamo sa još jenim redom keksa. Preko završnog sloja keksa, preliti napravljenu kremu od šokolade, razmatati po površini i okolo kolača u jednakim dijelovima. Na kraju izrendati jednu čokoladu i posuti kolač.