Lisnato tijesto podijelite na tri dijela, te svaki razvaljajte na dimenziju pleha koji ćete koristiti. Svaki komad tijesta, stavite na masni papir, izbockajte vilicom i stavite peći u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva 10 min. Pustite da se kore ohlade.
Sastojci
0 kom lisnato tijesto 500 g
0 kom Fil od višanja:
0 kom 100 gr bijele čokolade/ ili šećera u prahu
0 kom 1 vrećica šlaga
0 kom 500 gr višanja (svježe ili smrznute)
0 kom 200 gr šećera
0 kom 200 ml vode
0 kom 1 puding od vanilije
0 kom 2 pune žlice gustina
0 kom Krema:
0 kom 250 ml vrhnja za šlag
0 kom 250 gr Mascarponea
Priprema
01.
02.
Dok se kore peku, iskoristite vrijeme
03.
Treći dio kolača je izrada kreme: Vrhnje za šlag izradite potom dodajte mascarpone i istopljenu i ohlađenu čokoladu, odnosno ukoliko nemate čokolade možete dodati šećer u prahu, i sve izradite mikserom.
04.
Sada možete krenuti sa slaganjem kolača, i to na način da slažete tijesto – fil od višanja – krema, i tako tri puta, te na kraju ukrasite
05.
šlagom.