Za biskvit odvojiti bjelanjke od žumanjaka. Miksati žumanjke sa šećerom i vanilin šećerom dok ne postanu pjenasti, dodati ulje i mlijeko, nakon par minuta miksanja postepeno dodavati brašno s praškom za pecivo i odmah potom kakao i čokoladu u prahu. Na kraju umiješati kuhačom posebno tučeni snijeg od bjelanjaka.
Sastojci
Priprema
Masu izliti u namašćen i pobrašnjen lim za pečenje srednje veličine, poravnati i peći u pećnici na 180°C 20-25 minuta.
Pečeni i još vrući biskvit izbušiti ravnomjerno drškom kuhače.
Pripremiti prvo žutu kremu tako što se u vrući kuhani puding umuti pjenjačom sitno sjeckani margarin. Miješati kremu tako dugo dok ne postane ravnomjerno gusta i podatna. Kremu odmah još dok je topla prelijati preko biskvita. Poravnavati žlicom preko površine biskvita kako bi se sve rupice napunile kremom.
Ostaviti kolač po strani pa pripremiti smeđu kremu tako što se u kuhani puding od čokolade doda margarin i ravnomjerno izmiješa. Prelijati opet toplu kremu preko žute kreme. Po želji posipati čokoladnim mrvicama ili kokosovim brašnom. Ohladiti i poslužiti rezano na kocke.