Pjenasto izmješati margarin, šećer, vanilin šećer i sol, dodavati jedno po jedno jaje,svako mješajući oko pola minute. Pomješamo brašno s praškom za pecivo. Dodajemo smjesi naizmjenice s mlijekom.
Sastojci
0 kom Tijesto:
0 kom 150 g margarina
0 kom 1 kg jabuka
0 kom 2 pudinga od vanilije
0 kom 6 žlica šećera( ili više, po želji)
0 kom 2 vanilin šećera
0 kom cimet
0 kom rum
0 kom Za ukras:
0 kom 2 slatka vrhnja
0 kom 2 kremfixa
0 kom 150 g šećera
0 kom vanilin šećer
0 kom sol
0 kom 4 jaja
0 kom 250 g brašna
0 kom prašak za pecivo
0 kom 2 žlice mlijeka
0 kom Krema:
Priprema
01.
02.
Pečemo na 175-200°C 20-25 min
03.
Krema:
04.
Ogulimo jabuke, očistimo od koštica i izrežemo na kockice. Kuhamo ih u 1 l vode zajedno sa šećerom, vanilin šećerom, cimetom i rumom.
05.
Kad omekšaju, dodamo puding razmućen sa vodom uz neprestano mješanje.
06.
Toplo prelijemo preko biskvita.
07.
Ohladimo.
08.
Ukrasimo tučenim slatkim vrhnjem sa kremfixom.