Odvojiti bjelanjke od žumanjaka, žumanjcima dodati šećer i ostale sastojke, na kraju u smjesu lagano umiješati snijeg od čvrsto tučenih bjelanjaka. U pola smjese umiješati kakao, svaki dio posebno peći, na 180 C.
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 25 dag brašna
0 kom 20 dag šećera
0 kom 20 dag bijele čokolade
0 kom 3 dl mlijeka
0 kom 1 puding od vanilije
0 kom 20 dag šećera
0 kom 4 jaja (snijeg posebno)
0 kom 2 žlice kakaa
0 kom 1,5 dl ulja
0 kom 1,5 dl vode
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom naribana korica limuna i naranče
0 kom Krema:
Priprema
01.
02.
Skuhati puding u 3 dl mlijeka sa šećerom i u još vruće dodati bijelu čokoladu da se rastopi.
03.
Pečeno tijesto izrezati na trake i namazati kremom, slagati crne trake preko žutih.
04.
Kolač izrezati ukoso i posuti naribanom čokoladom.