Jaja, 1 vanilin šećer i 5 žlica šećera umutiti. Dodati 4 žlice hladne instant kave, 3 žlice ulja i 100 ml mlijeka. Nakon toga dodati i 6 žlica brašna i prašak za pecivo. Peći na 200°- 120°C 15-20 minuta. Izvaditi iz pećnice kada se biskvit odvoji od rubova posude. Biskvit izvaditi i ostaviti da se ohladi.
Sastojci
0 kom 4 jaja
0 kom 200 g kokosa
0 kom 12 žlica šećera
0 kom 250 ml vrhnja za šlag
0 kom pola šalice instant kave
0 kom 5 žlica griza
0 kom 600 ml mlijeka
0 kom 3 žlice ulja
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 250 g margarina za kreme
0 kom 2 vanilin šećera
0 kom 6 žlica brašna
0 kom 4 žlice mljevenog šećera
Priprema
01.
02.
U 500 ml mlijeka staviti 1 vanilin šećer i 7 žlica šećera. Kada počne kuhati dodati 5 žlica gustina, izmiješati i dodati 200 g kokosa. Sve sjediniti i ostaviti da se hladi.
03.
Margarin umutiti s 4 žlice mljevenog šećera. Dodati ohlađenu kokos kremu. Sve dobro sjediniti miješajući mikserom.
04.
Biskivit podijeliti na dva dijela. Donji dio malo deblji, a gornji tanji.
05.
Prelijati instant kavom i potom namazati kremom. Preko ide druga, tanja kora, instant kava pa ponovno kokos kremom.
06.
Na kraju premazati kolač vrhnjem za šlag.