Istuci 4 jaja sa šećerom, pa uz miksanje naizmjence dodaj ulje, mlijeko i brašno izmiješano sa praškom za pecivo. Podijeli smjesu na pola i u jedan dio umiješaj žlicu kakaa.
Sastojci
0 kom Za tijesto :
0 kom 4 jaja
0 kom 10 žlica šećera
0 kom 3 žlice bašna
0 kom 1/2 l mlijeka
0 kom Za glazuru:
0 kom 10 dag čokolade za kuhanje
0 kom 5 žlica ulja
0 kom 12 žlica šećera
0 kom 12 žlica brašna
0 kom 1 dl ulja
0 kom 1 dl mlijeka
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 1 žlica kakaa
0 kom Za kremu:
0 kom 10 dag kokosovog brašna
Priprema
01.
02.
Tamni dio stavi peći u namaštenu i brašnom posutu tepsiju u pećnicu prethodno zagrijanu na 175°C na desetak minuta, da bude samo do pola pečeno. Izvadi iz rola, pa pripremi kremu.
03.
Za kremu izmiješaj sve suhe sastojke, pa ih zakuhaj u kipućem mlijeku. Čim se zgusne prelij preko polupečenog tijesta, pa prelij ostalim, žutim, tijestom. Vrati u rol i peci na istoj temperaturi još oko 35-40 minuta.
04.
Za glazuru otopi čokoladu i ulje pa prelij preko ohlađenog kolača.