BISKVIT

Sastojci
Priprema
jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte brašno, prašak za pecivo i kokos. Ako vam se smjesa čini pre rijetka dodajte još malo brašna, ako vam se čini gusta dodajte malo vode. Stavite peći nekih 20 min na 180 C. Kad je pećen i kad se ohladi prerežite ga popola.
Ja sam pekla u okruglom kalupu promjera 28 cm (slobodno možete i u manji kalup)
KREMA:
Od pola litre mlika odvojite jedno jedan dec za izmješat pudinge. Pola šećera stavite odma u mliko da se grije, a ostatak izmješajte sa pudingom. U vruće mliko dodajte pripremljenu smjesu i skuvajte. U vruči puding(kremu) dodajte po želji kokosovog brašna. Kad se krema oladi dodajte pjenasto izrađeni margarin i sve mikserom sjedinite.
sok od limuna i naranče kojem ste dodali malo šećera i ruma zagrijte do vrenja i njime poškropite biskvit.
Uzmite donju koru biskvita, na nju stavite pola kreme, poslagajte tanko izrezane kivije i banane, poklopite drugom korom i namažite ostatkom kreme, posložite kivije i banane.
(banane malo poškropite limunovim sokom da ne pocrne).