Koko fruit cake

Koko fruit cake

Sastojci

0 kom BISKVIT
0 kom 3 jaja
0 kom 1 margarin za kreme (može i obični)
0 kom kokosovo brašno
0 kom I JOŠ
0 kom malo soka od naranče
0 kom malo soka od limuna
0 kom 2-3 žličice šećera i
0 kom malo,malo ruma
0 kom 2-3 kivije
0 kom 1 banana
0 kom 3 žlica šećera
0 kom 3-4 žlica brašna
0 kom 2 žlice kokosovog brašna
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom KREMA
0 kom 1/2 mlika
0 kom 25 dkg šećera
0 kom 2 pudinga od vanilije

Priprema

01.

BISKVIT

02.

jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte brašno, prašak za pecivo i kokos. Ako vam se smjesa čini pre rijetka dodajte još malo brašna, ako vam se čini gusta dodajte malo vode. Stavite peći nekih 20 min na 180 C. Kad je pećen i kad se ohladi prerežite ga popola.

03.

Ja sam pekla u okruglom kalupu promjera 28 cm (slobodno možete i u manji kalup)

04.

KREMA:

05.

Od pola litre mlika odvojite jedno jedan dec za izmješat pudinge. Pola šećera stavite odma u mliko da se grije, a ostatak izmješajte sa pudingom. U vruće mliko dodajte pripremljenu smjesu i skuvajte. U vruči puding(kremu) dodajte po želji kokosovog brašna. Kad se krema oladi dodajte pjenasto izrađeni margarin i sve mikserom sjedinite.

06.

sok od limuna i naranče kojem ste dodali malo šećera i ruma zagrijte do vrenja i njime poškropite biskvit.

07.

Uzmite donju koru biskvita, na nju stavite pola kreme, poslagajte tanko izrezane kivije i banane, poklopite drugom korom i namažite ostatkom kreme, posložite kivije i banane.

08.

(banane malo poškropite limunovim sokom da ne pocrne).

žena.hr
23.5.2013.