Kineski kupus zapečen sirom

Kineski kupus zapečen sirom

Sastojci

0 kom 1 glavicu (1 kg) kineskog kupusa
0 kom 1 l instant juhe
0 kom 1-3 žlice maslaca
0 kom 50 g nastruganog sira
0 kom 1 mjericu (125 g) kiselog vrhnja
0 kom 1 žlicom nasjeckanog peršina, 1 glavicom očišćenog, usitnjenog luka, solju paprom
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:

Priprema

01.

očistiti, prepoloviti, izrezati na četiri dijela, oprati (ne smije se raspasti), ocijediti;

02.

zakuhati, dodati kupus, kuhati, ocijediti, kupus staviti zajedno sa

03.

oko 15 min.

04.

te polovinom od

05.

u namazanu vatrostalnu posudu.

06.

Za umak

07.

izmiješati sa

08.

u gusti umak, preliti preko kupusa; posuti ostatkom sira, peći u zagrijanoj pećnici.

09.

oko 10 min

10.

-225

11.

-6

žena.hr
30.1.2013.