očistiti, prepoloviti, izrezati na četiri dijela, oprati (ne smije se raspasti), ocijediti;
Sastojci
0 kom 1 glavicu (1 kg) kineskog kupusa
0 kom 1 l instant juhe
0 kom 1-3 žlice maslaca
0 kom 50 g nastruganog sira
0 kom 1 mjericu (125 g) kiselog vrhnja
0 kom 1 žlicom nasjeckanog peršina, 1 glavicom očišćenog, usitnjenog luka, solju paprom
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
zakuhati, dodati kupus, kuhati, ocijediti, kupus staviti zajedno sa
03.
oko 15 min.
04.
te polovinom od
05.
u namazanu vatrostalnu posudu.
06.
Za umak
07.
izmiješati sa
08.
u gusti umak, preliti preko kupusa; posuti ostatkom sira, peći u zagrijanoj pećnici.
09.
oko 10 min
10.
-225
11.
-6
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb