Tijesto: 5 bjelanjaka, 15 dkg secera i 2 zlice prezla pomijesati.
Sastojci
0 kom 5 bjelanjaka
0 kom 15 dkg secera
0 kom 2 žlice krušnih mrvica
0 kom 6 žumanjaka
0 kom 14 žlica šećera
0 kom 3 pudinga od vanilije
0 kom 8 dcl mlijeka
0 kom 1 margarin
0 kom 10 dkg milka cokolade
0 kom 30 dkg piskota
Priprema
01.
02.
na tepsiju staviti 15 dkg przenih ljesnjaka i na njih izliti smjesu za tijesto
03.
kad se spece, okrenuti biskvit tako da ljesnjaci budu gore
04.
premazi sa 20 dkg nutele
05.
Krema: 6 žumanjaka, 14 zlica secera i 3 pudinga od vanilije kuhati u 8 dcl mlijeka.
06.
U hladno dodati 1 margarin, te podjeliti u 2 zdjele. U jednu staviti 10 dkg otopljene milka cokolade.
07.
Preko nutele ide zuta krema, pa piškoti namoceni u mlijeko, pa cokoladna krema.
08.
tko zeli moze dati slag gore( ali i ne mora)