oprati, izrezati na rezance oguliti, oprati, izrezati na kocke očistiti, izrezati na sitne kockice zagrijati i na njoj popržiti luk dok ne poprimi svijetložutu boju dodati kelj i kratko pirjati
Sastojci
0 kom 750 g kelja (očišćenog) 375 g krumpira 1 glavicu luka srednje veličine 50 g svinjske masti
0 kom sol mljeveni bijeli papar oko 300 g seljačke kobasice
0 kom 250 ml vode
0 kom vrijeme pirjanja: prilog: seljačka kobasica:
Priprema
01.
02.
umiješati te dodati krumpir oprati pod hladnom tekućom vodom, osušiti, dodati u povrće i naliti pirjati, po potrebi dosoliti i popariti kobasice izrezati na ploške i vratiti u kelj
03.
oko 30 min seljački kruh kobasica od usitnjene krte svinjetine
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb