Kaneloni "Rosanella"

Kaneloni "Rosanella"

Sastojci

0 kom 1 zemičku
0 kom 250 g mljevenog mesa (pola junećeg, pola svinjskog mesa)
0 kom Plin:
0 kom Prilog:
0 kom sol, papar, nasjeckani origano, nasjeckanu majčinu dušicu;
0 kom oko 250 g kanelona
0 kom 1 mjericu (150 g) slatkog vrhnja
0 kom 6 žlica mlijeka, solju, paprom, vegetom,
0 kom usitnjeni bosiljak
0 kom 1 žlicom naribanog parmezana
0 kom i listićima maslaca
0 kom Struja:

Priprema

01.

Za nadjev

02.

namočiti u vodu, dobro istisnuti, izmiješati sa

03.

-4

04.

svježa salata.

05.

smjesi dodati

06.

puniti smjesom i složiti u namazanu, plitku vatrostalnu posudu.

07.

Za umak

08.

izmiješati sa

09.

dodati

10.

sve zajedno preliti preko kanelona (kaneloni moraju biti pokriveni), posuti

11.

posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći.

12.

-200

žena.hr
2.6.2013.