Za nadjev
Sastojci
0 kom 1 zemičku
0 kom 250 g mljevenog mesa (pola junećeg, pola svinjskog mesa)
0 kom Plin:
0 kom Prilog:
0 kom sol, papar, nasjeckani origano, nasjeckanu majčinu dušicu;
0 kom oko 250 g kanelona
0 kom 1 mjericu (150 g) slatkog vrhnja
0 kom 6 žlica mlijeka, solju, paprom, vegetom,
0 kom usitnjeni bosiljak
0 kom 1 žlicom naribanog parmezana
0 kom i listićima maslaca
0 kom Struja:
Priprema
01.
02.
namočiti u vodu, dobro istisnuti, izmiješati sa
03.
-4
04.
svježa salata.
05.
smjesi dodati
06.
puniti smjesom i složiti u namazanu, plitku vatrostalnu posudu.
07.
Za umak
08.
izmiješati sa
09.
dodati
10.
sve zajedno preliti preko kanelona (kaneloni moraju biti pokriveni), posuti
11.
posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći.
12.
-200
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb