ugrijati
Sastojci
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 1 glavicu luka
0 kom oko 125 g kanelona
0 kom 20 g naribanog parmezana
0 kom listićima maslaca
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Prilog:
0 kom 600 g smrznutog špinata u listovima
0 kom solju, paprom naribanim muškatnim oraščićem
0 kom 100 g maslaca
0 kom 100 g pšeničnog brašna
0 kom 750 ml (3/4 l) mlijeka 250 ml (1/4 l) slatkog vrhnja
0 kom solju i paprom.
0 kom 100 g nastruganog parmezana
0 kom 250 g svježeg sira (izmiješano s vrhnjem)
Priprema
01.
02.
očistiti, sitno narezati, popržiti,
03.
puniti smjesom od umaka i svježeg sira; punjene kanelone poslagati na špinat, ostatak umaka od sira preliti preko kanelona, posuti sa
04.
posudu staviti u zagrijanu pećnicu.
05.
oko 225
06.
oko 4
07.
oko 30 min
08.
salata od rajčica.
09.
bez odmrzavanja dodati, doliti malo vode, pirjati oko 15 min, začiniti
10.
špinat ocijediti, staviti u namazanu vatrostalnu posudu.
11.
Za umak
12.
rastopiti,
13.
umiješati i popržiti dok ne požuti, dodati
14.
miješati šibom pazeći da se ne stvore grudice, umak kuhati oko 2 minute, začiniti
15.
umiješati; polovinu umaku izmiješati sa
16.
začiniti solju i paprom; polovinu umaka od sira preliti preko špinata;
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb