isprati u hladnoj, tekućoj vodi, posušiti, izrezati na male ploške, a potom na rezance očistiti eventualno oguliti nakratko staviti u kipuću vodu, potom u hladnu, oguliti luk, krastavce i rajčice izrezati na male kockice očistiti, tavu premazati češnjakom ugrijati, meso popržiti, začiniti meso izvaditi iz tave i staviti na toplo
Sastojci
0 kom 250 - 300 g junećeg mesa (but, ramstek)
0 kom 1 glavicu luka 2 kisela krastavca 2-3 rajčice
0 kom 1 češanj češnjaka 1 žlicu maslaca solju i paprom
0 kom 1 mjericu slatkog vrhnja 1 žličicu rajčice u tubi 1/2 žličice senfa 1/2 žličice mesnog ekstrakta solju i paprom vrijeme pečenja: prilog:
Priprema
01.
02.
umiješati; umak začiniti i dodati mesu oko 8 min pečeni krumpiri, zelena salata
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb