isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na kocke,
Sastojci
0 kom 600 g junećeg mesa (bez kosti)
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 250 g luka
0 kom solju, paprom, začinima za gulaš, oko 400 g rajčica (iz limenke)
0 kom 375 ml (3/8 l) vruće vode
0 kom pšeničnog brašna
0 kom hladnom vodom,
0 kom solju, nekoliko kapi tabasco-umaka.
0 kom Vrijeme pirjanja:
Priprema
01.
02.
ugrijati, meso dobro popržiti sa svih strana,
03.
očistiti, narezati na kolutiće, pustiti da požuti, meso začiniti
04.
s tekućinom i
05.
dodati mesu i pirjati; isparenu tekućinu povremeno nadomještati po potrebi, gulaš zgusnuti s malo
06.
pomiješanog s
07.
gulaš začiniti sa
08.
1/2 h.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb