Juneći gulaš s rajčicama

Juneći gulaš s rajčicama

Sastojci

0 kom 600 g junećeg mesa (bez kosti)
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 250 g luka
0 kom solju, paprom, začinima za gulaš, oko 400 g rajčica (iz limenke)
0 kom 375 ml (3/8 l) vruće vode
0 kom pšeničnog brašna
0 kom hladnom vodom,
0 kom solju, nekoliko kapi tabasco-umaka.
0 kom Vrijeme pirjanja:

Priprema

01.

isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na kocke,

02.

ugrijati, meso dobro popržiti sa svih strana,

03.

očistiti, narezati na kolutiće, pustiti da požuti, meso začiniti

04.

s tekućinom i

05.

dodati mesu i pirjati; isparenu tekućinu povremeno nadomještati po potrebi, gulaš zgusnuti s malo

06.

pomiješanog s

07.

gulaš začiniti sa

08.

1/2 h.

žena.hr
9.3.2015.