isprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, odstraniti kožu,
Sastojci
Priprema
ugrijati, meso kratko popržiti sa svih strana, pustiti da se ohladi, začiniti
-225
-5
-50 min
umak od začina s vrhnjem, francuski kruh.
zagrijati;
narezati na kockice i pirjati luk na maslacu dok ne požuti;
nasjeckati ili samljeti, dodati luku; umiješati
zakuhati da se masa zgusne i začiniti
Za tijesto
pustiti da se otopi na sobnoj temperaturi; tijesto razvaljati u obliku pravokutnika dvostruke veličine od fileta; malo tijesta ostaviti za garniranje; jedan dio smjese luk-šampinjoni staviti na sredinu tijesta u veličini fileta; meso staviti na smjesu, drugi dio smjese namazati po filetu; rubove tijesta premazati
meso zamotati u tijesto, staviti na lim isplahnut vodom, ukrasiti ostatkom tijesta; na gornjoj strani štruce od tijesta izbosti 3 rupe; izmiješati
i tom smjesom premazati tijesto