Skinite omot sa kobasica. U loncu za juhu zagrijte malo ulja te pržite kobasice nekoliko minuta i pri tome ih usitnite.
Sastojci
0 kom 250 g kobasice po želji
0 kom ulje
0 kom naribani parmezan
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 100 ml vode
0 kom 1 limenka bijelog graha, opranog i ocijeđenog
0 kom 1 limenka pelata sa sokom
0 kom 500 ml kokošjeg temeljca
0 kom bosiljak
0 kom origano
Priprema
01.
02.
U lonac dodajte luk i češnjak te pržite 2 minute.
03.
Dodajte 100 ml vode, grah, pelate sa sokom i temeljac. Prekrijte i kuhajte dok juha ne zavrije. Maknite poklopac i kuhajte još 4-5 minuta.
04.
Maknite sa vatre te umiješajte bosiljak i origano.
05.
Kod posluživanja posipajte parmezanom.