U loncu na ulju prepržite luk i gljive.
Sastojci
0 kom ulje
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom 1 žlica limunovog soka
0 kom peršin
0 kom 100 ml kiselog vrhnja
0 kom 600 g gljiva, narezanih na manje komadiće
0 kom 1 žlica ružmarina
0 kom 3/4 žlice crvene paprike
0 kom 3/4 žlice sojinog umaka
0 kom 350 ml kokošjeg temeljca
0 kom 150 ml mlijeka
0 kom 2 žlice brašna
0 kom sol i papar
Priprema
01.
02.
Dodajte crvenu papriku, sojin umak i temeljac. Pirjajte na laganoj vatri 15 minuta.
03.
U drugoj zdjelici pomiješajte mlijeko i brašno. Nalijte u lonac i pomiješajte te pirjajte još 15 minuta.
04.
Dodajte sol, ružmarin, papar, limunov sok, peršin i vrhnje.
05.
Dobro promiješajte i još kratko pirjajte.