isprati u hladnoj tekućoj vodi, staviti u
Sastojci
0 kom 500 g govedine (gornje rebro ili koljenica)
0 kom 1 1/2 hladne slane vode;
0 kom Savjet:
0 kom 250 g šampinjona
0 kom 1 žlicu maslaca
0 kom sol malo nasjeckanog estragona
0 kom 50 g riže
0 kom 125 g kuhanih šparoga
0 kom začinima za juhu.
0 kom Vrijeme pirjanja za gljive:
0 kom Polagano kuhanje riže:
Priprema
01.
02.
pustiti da zakuha; skinuti pjenu, pustiti da dalje pomalo kuha dok meso ne omekša; izvaditi meso iz juhe, odvojiti ga od kosti, narezati na sitno i staviti na stranu;
03.
-15 min
04.
umjesto šampinjona mogu se upotrijebiti vrganji ili lisičice.
05.
očistiti, narezati na ploške;
06.
rastopiti i malo popržiti šampinjone; doliti juhu; dodati
07.
i pustiti da s gljivama zakuha;
08.
dodati
09.
i zakuhati (riža mora nabubriti, ali se ne smije raskuhati);
10.
dodati u juhu zajedno s usitnjenim mesom; pusti juhu da kratko zakuha; začiniti
11.
oko 2 h
12.
oko 10 min
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb