lagano istući na tanko, malo stisnuti, posuti
Sastojci
0 kom 4 komada jelenjeg steaka (po 250 g, od buta)
0 kom solju, nastruganim muškatnim oraščićem
0 kom 2 žlice pšeničnog brašna
0 kom 1 razmućeno jaje
0 kom 80 g badema u listićima
0 kom 50 g margarina
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
meso najprije uvaljati u
03.
potom u
04.
te u
05.
i dobro pritisnuti;
06.
zagrijati i ispeći meso s obje strane, pazeći da bademi ne potamne previše; staviti na pliticu; umak prokuhati s malo vode i preliti preko odrezaka.
07.
-8 min.
08.
kroketi od krumpira, kriške ananasa s brusnicama.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb