Jelenji steak u bademovim listićima

Jelenji steak u bademovim listićima

Sastojci

0 kom 4 komada jelenjeg steaka (po 250 g, od buta)
0 kom solju, nastruganim muškatnim oraščićem
0 kom 2 žlice pšeničnog brašna
0 kom 1 razmućeno jaje
0 kom 80 g badema u listićima
0 kom 50 g margarina
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Prilog:

Priprema

01.

lagano istući na tanko, malo stisnuti, posuti

02.

meso najprije uvaljati u

03.

potom u

04.

te u

05.

i dobro pritisnuti;

06.

zagrijati i ispeći meso s obje strane, pazeći da bademi ne potamne previše; staviti na pliticu; umak prokuhati s malo vode i preliti preko odrezaka.

07.

-8 min.

08.

kroketi od krumpira, kriške ananasa s brusnicama.

žena.hr
17.4.2015.