Izdinstamo luk i mrkvicu koje smo prethodno nasjeckali.
Sastojci
0 kom 1 srednji luk
0 kom 1 srednja mrkva
0 kom 2 češnja češnjaka
0 kom 1 konzerva crvenog graha
0 kom 1 konzerva kukuruza šećerca
0 kom 1 bočica China sauce-a
0 kom 1 povrtna kocka za juhu
Priprema
01.
02.
Kada luk postane staklast, a mrkva omekani, dodamo grubo nasjeckani češnjak i grubo sjeckanu svježu crvenu papriku.
03.
Kada paprika malo omeksa ubacimo 1 cijelu povrtnu kocku i još malo dinstamo. Ukoliko je potrebno malo podlijemo vodom da ne zagori.
04.
Nakon 10-tak minuta dodamo pola konzerve crvenog graha i pola konzerve kukuruza i dinstamo još 10tak minuta.
05.
U međuvremenu udrugi lonac stavimo kuhati posoljenu vodu sa 1 čajnom žlicom maslinovog ulja (može i kokosovo ili meko drugo, ja prakticiram ova dva) i kada voda prokuha ubacimo špagete i kuhamo ih prema uputama na pakiranju.
06.
Kada je povrće izdinstano dodamo po želji China sauce-a (ja dodam otprilike 2 velike žlice jer obožavam taj okus! :)