Luk nasjeckajte na sitno i popržite, zatim dodajte mljeveno mesi i začine i sve skupa lijepo popržite.
Sastojci
0 kom Smjesa za tijesto
0 kom 4 jaja
0 kom Preljev
0 kom 2jaja
0 kom 1 kiselo vrhnje
0 kom 1 jogurt
0 kom 3 čašice od jogurta brašna
0 kom 1 čašica od jogurta kukuruznog brašna - sitno mljevenog
0 kom 1 čašica od jogurta ulja prašak za pecivo sol
0 kom Umak od mesa
0 kom 1 glavica luka
0 kom 400 g mljevenog mesa
0 kom sol, papar, bosiljak...
Priprema
01.
02.
Dok se meso malo prži pripremite smjesu.
03.
Smućkajte 4 jaja, dodajte jogurt i ulje, zatim sol, prašak za pecivo i brašno. Dobro sjedinite.
04.
U nauljenu tepsiju stavite smjesu za tijesto, zatim meso i luk, a onda sve prelijte za vrhnjem i jajima.
05.
Pecite dok lijepo ne porumeni, oko pola sata.
06.
Odlično je uz kiselo mlijeko ili jogurt.
07.
Dobar tek!