Luk nasjeckajte na sitno i popržite, zatim dodajte mljeveno mesi i začine i sve skupa lijepo popržite.

Sastojci
0 kom Smjesa za tijesto 4 jaja 1 jogurt 3 čašice od jogurta brašna 1 čašica od jogurta kukuruznog brašna - sitno mljevenog 1 čašica od jogurta ulja prašak za pecivo sol
0 kom Umak od mesa 1 glavica luka 400 g mljevenog mesa sol, papar, bosiljak...
0 kom Preljev 2jaja 1 kiselo vrhnje
Priprema
01.
02.
Dok se meso malo prži pripremite smjesu. Smućkajte 4 jaja, dodajte jogurt i ulje, zatim sol, prašak za pecivo i brašno. Dobro sjedinite.
03.
U nauljenu tepsiju stavite smjesu za tijesto, zatim meso i luk, a onda sve prelijte za vrhnjem i jajima. Pecite dok lijepo ne porumeni, oko pola sata.
04.
Odlično je uz kiselo mlijeko ili jogurt. Dobar tek!