sve zajedno izmiješati;
Sastojci
0 kom 2 žlice sitno nasjeckanog peršina 1 čajnu žlicu soli 250 ml (1/4 l) maslinova ulja 1 čajnu žlicu usitnjenog ružmarina 1 čajnu žlicu usitnjene luštrike 1/2 čajne žlice grubo mljevenog papra 1/4 čajne žlice mljevenog pimenta
0 kom 12 janjećih kotleta
0 kom 6 ploški janjećeg mesa bez kosti
0 kom uljem
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, ukloniti masnoću, kožu urezati na razmaku od otprilike svaka 2 cm, te zajedno sa
03.
uvijenog u mrežicu pustiti da stoji nekoliko minuta u začinskom ulju;
04.
namazati roštilj i staviti na njega meso.
05.
svaka strana 3-6 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb