odstraniti vanjske oštećene listove, izrezati na rezance, oprati, dobro ocijediti,
Sastojci
0 kom 1 kg bijelog kupusa ili kelja
0 kom oko 200 g krumpira
0 kom 2 glavice luka
0 kom 1 mrkvu
0 kom 500 g ovčetine (bez masti i bez kosti)
0 kom 3 žlice maslaca ili margarina
0 kom 250 ml (1/4 l) vruće mesne juhe
0 kom papar, kumin
Priprema
01.
02.
oguliti, oprati, narezati na kockice,
03.
očistiti, sitno narezati,
04.
očistiti, oprati, izrezati na kockice,
05.
oprati pod hladnom tekućom vodom, osušiti, izrezati na kocke,
06.
zagrijati u loncu na pritisak i na njemu popržiti meso sa svih strana, dodati luk i pirjati, dodati kupus, krumpir i mrkvu,
07.
naliti
08.
dodati, lonac zatvoriti i kuhati dok svi sastojci ne omekšaju, u jelo dodati po ukusu još papra.
09.
-20 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb