Zagrije pećnicu na 200 stupnjeva. Na papir za pečenje stavite paprike i pecite ih u pećnici dok lagano na posmeđe, uz povremeno okretanje. Izvadite paprike i ostavite da se ohlade.
Sastojci
0 kom 4-5 crvenih paprika
0 kom 50 ml maslinovog ulja
0 kom 3 žlice limunovog soka
0 kom peršin
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom origano
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 15-20 maslina
0 kom 200 g feta sira, narezanog na kockice
0 kom kriške baguetta
Priprema
01.
02.
U međuvremenu dobro promiješajte ulje, limunov sok, peršin, luk, origano i češnjak.
03.
Počistite paprike i narežite ih na manje komadiće. U zdjelici pomiješajte paprike, masline i sir.
04.
Prelijte sa marinadom i poslužite sa kriškama baguetta.