Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva.
Sastojci
0 kom Sastojci za tjesteninu
0 kom 150 g tjestenine
0 kom sol i papar
0 kom cimet
0 kom muškatni oraščić
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckani
0 kom Sastojci za umak
0 kom 1 šalica mlijeka
0 kom 1 žlica kukuruznog brašna
0 kom 25 g parmezana
0 kom 1 tučeno jaje
0 kom 1 bjelanjak
0 kom 50 g parmezana
0 kom 2 žlice mlijeka
0 kom Sastojci za meso
0 kom 350 g mesa (janjetine ili teletine)
0 kom 1 patlidžan, oguljen i narezan na kockice
0 kom 2 limenke pelata, ocijeđenih i usitnjenih
0 kom 1 luk, narezan na manje komadiće
Priprema
01.
02.
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite je te dodajte ostale sastojke za tjesteninu.
03.
U međuvremenu, u tavi ispecite meso. Umiješajte ostale sastojke za meso te držite na vatri još nekoliko minuta.
04.
U manjem loncu pomiješajte mlijeko i kukuruzno brašno. Držite na vatri dok se ne zgusne uz stalno miješanje te dodajte parmezan i jaje.
05.
U keramičku posudu za pećnicu stavite polovinu tjestenine sa ostalim sastojcima. Dodajte meso sa sastojcima, zatim ostatak tjestenine te na kraju umak.
06.
Pecite u pećnici oko 40 minuta.