U zdjelici pomiješajte meso, dresing, 2 žlice limunovog soka, origano, Worcestershire umak, bosiljak, limunovu koricu i crvenu papriku. Ostavite da se marinira. Poželjno je marinadu pripremite 6-8 sati prije roštiljanja.
Sastojci
0 kom 500 g goveđeg mesa, narezanog na 16 manjih komadića
0 kom 50 ml dresinga za salatu po želji
0 kom ulje
0 kom sol
0 kom 3 žlice limunovog soka
0 kom 1 žlica origana
0 kom 1 žlica Worcestershire umaka
0 kom 2 žličice sušenog bosiljka
0 kom malo naribane korice limuna
0 kom malo crvene paprike
0 kom 1 veća zelena paprika, narezana na 16 manjih komadića
0 kom 16 mini rajčica
Priprema
01.
02.
Na svaki štapić naizmjence stavite po 4 komada mesa, paprike i rajčice.
03.
Ispecite ražnjiće na roštilju.
04.
Pomiješajte ulje, preostali limunov sok i malo soli te prelijte preko ražnjića prije posluživanja.