Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Malo namastite keramičku posudu za pećnicu.
Sastojci
0 kom 50 g otopljenog maslaca
0 kom 2 jaja
0 kom 250 g smrznutog špinata, ocijeđenog
0 kom 300 g ricotta sira
0 kom 100 g mrvljenog feta sira
0 kom malo naribane korice limuna
0 kom papar
0 kom muškatni oraščić
0 kom gotove kore za pitu
Priprema
01.
02.
Istucite jaja. Dodajte špinat, sireve, koricu limuna, papar i muškatni oraščić te stavite na stranu.
03.
Uzmite jednu koru za pitu i stavite je u posudu za pećnicu. Premažite je sa malo maslaca. Na isti način dodajte još 7 kora i svaku premažite sa malo maslaca.
04.
Na zadnji sloj rasporedite smjesu sa špinatom.
05.
Na vrh stavite još 8 slojeva i opet svaki premažite sa maslacem.
06.
Pecite u pećnici 35-40 minuta.