Izmiksaj jaja, šećer, vanilin šećer pa polako dodaj ostale sastojke. Pola smjese (oko 14 žlica) ulij u namaštenu i pobrašnjenu tepsiju i zapeci do pola, oko 10 min na 175°C.
Sastojci
0 kom tijesto:
2 kom Jaja
1 šalica šećer
1 šalica mlijeka
2 šalice oštrog brašna
2 kom vanilin šećera
1 kom prašak za pecivo
1 šalica ulja
0 kom nadjev:
500 g svježeg sira
1 kom kiselo vrhnje
3 kom Jaja
3 žlice oštrog brašna
2 kom vanilin šećera
5 žlica šećer
Priprema
01.
02.
U međuvremenu izmiješaj sve sastojke za nadjev pa ga rasporedi preko polupečenog tijesta te prelij preostalim dijelom tijesta.
03.
Peci oko pola sata na temperaturi od 175°C.
04.
Pečeno pospi šećerom u prahu.