oprati pod hladnom tekućom vodom, osušiti, odvojiti meso od kosti, izrezati na kocke;
Sastojci
0 kom 750 g prosušene vratine
0 kom 125 g luka
0 kom 3 žlice ulja
0 kom 800 g bijelog graha (iz limenke) 425 g crvenog graha (iz limenke)
0 kom 125 ml (1/8 l) goveđe juhe
0 kom sol svježe mljeveni papar cayenne-papar.
0 kom 1 vezicu peršina 1 vezicu vlasca
Priprema
01.
02.
očistiti i narezati na sitne kockice
03.
zagrijati i na njemu popržiti meso, dodati luk i kratko pirjati,
04.
dodati mesu
05.
doliti i kuhati u poklopljenom loncu oko 10 min, dodati
06.
oko 15-20 min.
07.
pažljivo oprati, osušiti, nasjeckati i prije posluživanja posuti po jelu.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb